Магазин 101
Ваша корзина

Статті RSS канал

16 квіт. Стаття. Як розрахувати кількість та об’єм вогнегасників на певну площу
Вікторія 0 3
Кількість і об'єм вогнегасників на певну площу розраховується відповідно до Правил експлуатації та Типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25.За цими нормами, для гасі..
16 квіт. Стаття. Який вогнегасник краще – порошковий чи вуглекислотний?
Вікторія 0 1
Вогнегасники є одним із найважливіших засобів пожежної безпеки. Вони призначені для гасіння пожеж на початковій стадії, коли вогонь ще не встиг поширитися на велику площу.Існує безліч видів вогнегасників, які відрізняються один від одного за типом во..
10 квіт. Стаття. Чи потрібен сигнальний жилет автомобілісту в Україні?
Вікторія 0 24
Якщо виникла непередбачена зупинка, і потрібно вийти на жваву дорогу з автомобіля, водій апріорі піддає себе смертельній небезпеці. Аварій, що виникають в таких ситуаціях, багато. Причина банальна: людини, що вийшов з авто, погано видно. Ситуацію ..
10 квіт. Стаття. Для чого потрібен план евакуації при пожежі?
Вікторія 0 20
Пожежа досі є одним з найбільш небезпечних явищ. Для боротьби з ним протягом десятиліть фахівці створювали комплекс правил, який зараз закріплений законодавчо. Один з елементів цього комплексу - план евакуації при пожежі, що визначає дії персоналу, ш..
10 квіт. Стаття. Як проводять випробування пожежних сходів?
Вікторія 0 21
Сучасна пожежна драбина, ціна якої в цілому доступна - необхідна конструкція. У неї не номінальне, а цілком практичне призначення. Купівля якісного елемента дозволить успішно проходити перевірки і не витрачати кошти на доопрацювання і ремонт.4. Ручні..
10 квіт. Стаття. Який вогнегасник потрібен в автомобіль?
Вікторія 0 14
Багато автолюбителів згадують вогнегасник часто останнім, коли їх просять перерахувати найпотрібніші предмети для машини. Найчастіше його зберігають в багажнику, тоді як «Правилами дорожнього руху» передбачено закріпити в такому місці, де водій легко..
10 квіт. Стаття. Чому пожежне відро конусне?
Вікторія 0 25
У комплект обов'язкових засобів пожежогасіння входить відро пожежне конусне: найчастіше його кріплять на пожежних щитах, розташованих в громадських і виробничих об'єктах. У людей, не втаємничених у тонкощі протипожежного захисту, справедливо виникає ..
10 квіт. Стаття. Спецвзуття: види і вимоги
Вікторія 0 20
Спецвзуття купити - обов'язок кожного роботодавця. Вона повинна відповідати стандартам галузі. Придбання якісних варіантів - захист від зайвих витрат, так як фірмові моделі служать довго, зберігаючи характеристики на весь експлуатаційний період.Висот..
10 квіт. Стаття. Типи вогнегасників
Вікторія 0 28
Вогнегасник - базове спеціальне обладнання, що дозволяє впоратися із загорянням без ризику для власного здоров'я. Правила наказують: потрібно обов'язково вогнегасник купити для оснащення транспортних засобів, офісів, виробничих і інших нежитлових при..
Показано з 1 по 9 із 9 (1 сторінок)